Bescherm uw kind en gezin tegen de gevaren en risico’s op het internet

Voorkom digitaal pesten, bedreigen of contact met onbekenden en blokkeer websites, chatprogramma's en sociale media met unieke filters voor websites (internetfilter) en computerprogramma's (kinderslot). Bepaal wanneer en hoe lang uw kind op de computer mag (tijdklok).

 

Internetfilter, Kinderslot én Tijdklok voor thuis

Zit uw kind teveel achter de computer en wilt u af van de ruzies daarover? Wilt u uw kinderen veilig laten praten met anderen via internet?  Wilt u voorkomen dat de kinderen dingen zien waar ze nog niet aan toe zijn? Dan is YourSafetynet iets voor u: Internetfilter, Kinderslot, Tijdklok én alarmknop in één. Regel toegang en tijd voor de kinderen, zodat iedereen weer gewoon zonder zorgen kan genieten van het internet.

Veiligheidsinstellingen

Blokkeer de webcam en USB-sticks. Bewaar chat geschiedenis, gebruiksgegevens en IP-adressen van chatters, bezochte websites en gebruikte software.

 

Dagperioden (Kinderslot)

Bepaal zelf wanneer (per gebruiker) er wel of niet gebruik mag worden gemaakt van het internet en de software op de computer en wanneer de computer automatisch wordt afgesloten.

 

Beveiligingsboodschap

Waarschuw anderen middels een unieke waarschuwingsboodschap in chat- programma's (o.a. Yahoo! Messenger) dat alle chat-gegevens (IP- en ID-gegevens) worden opgeslagen.

Gebruikersprofielen

Stel voor ieder lid van het gezin eigen regels op. YourSafetynet koppelt daarvoor aan iedere gebruiker van uw computer automatisch een YourSafetynet-gebruikersprofiel.

 

Blacklisting en Whitelisting

Blokkeer websites op URL (domeinnaam), blokkeer software (games, chatten) en sta specifieke websites en software altijd toe: bijvoorbeeld de school website en educatieve software.

 

Daglimieten (Tijdklok)

Stel per gebruiker een limiet in voor het internet- en computergebruik. Bepaal hoe lang een gebruiker mag internetten, gamen, chatten of gebruik mag maken van Social Media (Facebook, Habbo).

Zeer eenvoudig in gebruik

Voor de installatie en het gebruik heeft u geen handleiding nodig. In slechts enkele minuten heeft u het programma geïnstalleerd en uw computer beveiligd.

 

Internetfilter en mediafilter

Blokkeer het internet op inhoud en filter het internet op woorden, zoals seks, drugs, gokken en geweld (internetfilter). Filter ook media, zoals YouTube en overige filmpjes (mediafilter).

 

Alarmknop

Voorkom pesten en bedreigen! Bij een bedreigende situatie of digi-pesten, bijvoorbeeld tijdens Facebooken of Skypen, kan uw kind met slechts één klik met de alarmknop de beelden als bewijsmateriaal opslaan.

Media Security Networks en YourSafetynet zijn geregistreerde handelsmerken.
Legal disclaimer | Privacyverklaring | Contact | Links
© 2009-2013 Media Security Networks® BV - Alle rechten voorbehouden
Webshop Keurmerk icon computertotaal icon mkb top 100 icon winmag pro editors choice