Melding gegevensverwerking niet meer verplicht

Melding gegevensverwerking niet meer verplicht

Melding gegevensverwerking niet meer verplicht Organisaties die persoonsgegevens verwerken, hoeven dit niet meer op voorhand te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De meldplicht bij verwerking geldt enkel nog bij risicovolle verwerkingen. Tot voor kort waren...
Wat is de Autoriteit Persoonsgegevens?

Wat is de Autoriteit Persoonsgegevens?

Wat is de Autoriteit Persoonsgegevens? Waar nodig adviseert, corrigeert en beboet de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer organisaties over de schreef gaan als het gaat om de Privacywetgeving. Lees meer Iedere organisatie moet zich in Nederland houden aan de...
Twee derde zorginstellingen versleutelt webverbinding niet

Twee derde zorginstellingen versleutelt webverbinding niet

Twee derde zorginstellingen versleutelt webverbinding niet Twee derde van de zorginstellingen versleutelen hun webverbinding niet. Dat blijkt uit onderzoek van de Open State Foundation. Met name verloskundigen, thuiszorg, fysiotherapie en geestelijke gezondheidszorg...
Datalekken en andere privacyincidenten voorkomen?

Datalekken en andere privacyincidenten voorkomen?

Datalekken en andere privacyincidenten voorkomen? Verklein de menselijke risicofactor! Veel datalekken en andere cyberincidenten ontstaan door onbewust gedrag van medewerkers. Dat risico valt gelukkig met de juiste maatregelen sterk te verkleinen. Zo pak je dat aan....
YourSafetynet Folder

De 4 pijlers van YourSafetynet

Voldoen aan de AVG duur, tijdrovend en ingewikkeld? Niet met YourSafetynet. Onze totaaloplossing maakt jouw organisatie 100% AVG-proof. Zonder ingewikkeld gedoe. Download de 4 pijlers van YourSafeynet.

Bedankt voor je aanvraag. Check je e-mail... ook de SPAM-box. Binnen een paar minuten ontvang je een bericht.

YourSafteynet eBook

Jouw website 100% AVG-proof

De nieuwe Europese privacywetgeving heeft grote gevolgen voor je website. In dit eBook laten we zien hoe je privacy-issues voorkomt en jouw site 100% in lijn brengt met de AVG/GDPR. Eenvoudig en stap-voor-stap.

Bedankt voor je aanvraag. Check je e-mail... ook de SPAM-box. Binnen een paar minuten ontvang je een bericht.