De AVG in het onderwijs: dit moet je weten

Antwoorden op veelgestelde vragen

De AVG in het onderwijs: dit moet je weten

80 vragen en antwoorden in één handig overzicht: het AVG-vragenboekje, 60 pagina’s met veelgestelde vragen uit het primair en voortgezet onderwijs.

Download gratis eBook

De nieuwe privacywetgeving zit vol lastige materie. Bovendien geven de wetsartikelen geen praktische aanwijzingen voor de toepassing in het PO/VO. Dat maakt deze wetgeving voor velen een blok aan het been.

Daarom hebben wij alle antwoorden op veelgestelde vragen overzichtelijk gebundeld in een gratis downloadversie van het boekje ‘AVG in het onderwijs: dit moet u weten. Maar liefst 80 veelgestelde vragen (FAQ) komen in het 60 pagina’s tellend boekje uitgebreid aan bod.

Liever een gedrukt exemplaar? Klik hier.

  Akkoord metPrivacyverklaring


  Samenwerking met experts

  De inhoud van dit boekje is tot stand gekomen dankzij onze nauwe samenwerking met schoolorganisaties, ervaren FG-ers en uiteraard ons eigen YourSafetynet-team van experts en juristen. Het boekje is een hebbeding en een handig naslagwerk voor directie, leerkrachten, ICT-beheerders en ondersteunend onderwijspersoneel.

  Liever een gedrukt exemplaar?

  Heeft u dit unieke boekje liever als gedrukt exemplaar voor directie, leerkrachten, ICT-beheerders en ondersteunend onderwijspersoneel? Dan kunt u deze ook bestellen. Het komt in een handig A5 zakformaat zodat je het eenvoudig overal mee naar toe neemt. De kosten hiervoor zijn 9,95 euro per boekje en zijn te bestellen via onderstaand formulier.

   Jouw gegevens

   AVG-vragenboekje


   Posters voor bewustwording   Akkoord metPrivacyverklaring


   Alle berichten