IBP-ontzorging

IBP-ontzorging voor kleine schoolbesturen en éénpitters in PO/VO

Onvoldoende tijd voor het normenkader?

Wij lossen het op met YourSafetynet IBP-ontzorging. Stap voor stap naar volwassenheid en voldoen aan het nieuwe Normenkader Informatiebeveiliging en Privacy met de complete IBP-oplossing voor het primair en voortgezet onderwijs.

Normenkader IBP

Onvoldoende tijd voor het normenkader? Wij lossen het op!

Scholen digitaliseren in een razend tempo. Zo zijn digitale leermiddelen en devices in de klas inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Dat biedt talloze educatieve kansen en voordelen, maar zorgt ook voor nieuwe risico’s en kwetsbaarheden. Anno 2024 staan veiligheid en privacy steeds meer onder druk en daarom biedt YourSafetynet een gepaste oplossing met YourSafetynet IBP-ontzorging.

Meer weten?

Download onze brochure en kom meer te weten over YourSafetynet IBP-ontzorging.

Download brochure

Volwassenheidsniveau omhoog

YourSafetynet ontzorgt ook de kleine schoolbesturen

Scholen staan voor een grote uitdaging: zij moeten risico’s minimaliseren en de school digitaal weerbaar maken. Met reden: leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers moeten immers kunnen vertrouwen op een verantwoorde omgang met hun privacygevoelige data. Zo zijn scholen onder de AVG verplicht privacygevoelige informatie te beveiligen en zorgvuldig te beheren. Voor bestuurders van kleinschalige scholen en éénpitters is het bijna onmogelijk om tijdig aan al deze eisen te kunnen voldoen. Zij moeten veel ‘ballen in de lucht houden’ en hebben al allerlei andere taken op hun bord. IBP krijgt dan ook – begrijpelijk – vaak niet de aandacht die het verdient.

De oplossing?

Speciaal voor deze kleine scholen en éénpitters is er YourSafetynet IBP-ontzorging, ontwikkelt in samenwerking met Privacy op School.

Download brochure

Samenwerking onderwijspartners

Volledige ontzorging

Privacy op School en YourSafetynet hebben hun krachten gebundeld in een nieuw en volledig uniek concept: YourSafetynet IBP-ontzorging. Dit concept is volledig nieuw in de markt en ontzorgt kleine scholen op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. YourSafetynet IBP-ontzorging is eenvoudig op abonnementsbasis beschikbaar en vraagt dus geen kostbare investeringen. Alle werkzaamheden vinden hybride (zowel op locatie als online) plaats, zodat het minimale inspanning van bestuurders vraagt.

Demo aanvraag
YourSafetynet IBP - Video

Een kleine selectie van onze klanten

IBP stap voor stap

Stap voor stap door het hele IBP-traject met YourSafeynet IBP-ontzorging

YourSafetynet IBP-ontzorging leidt je stap-voor-stap door alle AVG-maatregelen in het IBP-traject. De tooling biedt alle documentatie en aanpasbare templates op het juiste moment aan. Alle stappen voorzien we van duidelijke uitleg. Zo raak je nooit de draad kwijt.

 • Inclusief alle documenten
  De oplossing biedt alle documenten en sjablonen. Deze krijg je bovendien precies op het juiste moment aangereikt. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten.
 • Grip op de voortgang
  In een IBP-traject raak je al snel het overzicht kwijt. Wie is waarmee bezig? Wat is afgerond en wat moet gebeuren? Overzichtelijke grafieken en dashboards bieden hierin inzicht.
 • Alles wat je nodig hebt
  De tooling komt inclusief IBP-sjablonen, wizards en een veilige opslagomgeving voor documenten. Ook aan een digitaal Register van Verwerkingen en Security Incident Management hebben we gedacht.
Download brochure

De belangrijkste voordelen van YourSafetynet IBP-ontzorging op een rij

Meer dan 3.800 scholen

Meer dan 3.800 scholen bij 375 onderwijsinstellingen gebruiken YourSafetynet IBP

Onze referenties

Gemiddeld gewaardeerd met 9,4

Gemiddeld waarderen de 250 respondenten uit het onderwijs ons met een 9.4

Lees enkele quotes

100% AVG en GDPR Compliant

YourSafetynet ISO 27001 gecertificeerd en voldoet 100% aan de Europese wetgeving

Lees meer
YourSafetynet IBP - IBP Workflow Wizard

Vriendelijke wizards

Stap voor stap door het hele IBP-traject

YourSafetynet IBP leidt je stap-voor-stap door alle AVG-maatregelen in het IBP-traject. De tooling biedt alle documentatie en aanpasbare templates op het juiste moment aan. Alle stappen voorzien we van duidelijke uitleg. Zo raak je nooit de draad kwijt.

100% voorbereid

Inclusief alle documenten

De oplossing biedt alle documenten en sjablonen. Deze krijg je bovendien precies op het juiste moment aangereikt. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten.

Deze schoolorganisaties gingen je al voor

https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over YourSafetynet IBP-ontzorging

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet IBP-ontzorging per e-mail.
  Akkoord metPrivacyverklaring