YourSafetynet Zorg

Privacyvolle zorg, zorgeloos geregeld

Bescherm de

privacy

van patiënten en medewerkers

​Zorginstellingen dragen een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de bescherming van hun patiënten en cliënten. Privacy is daarbij van onschatbare waarde. Wetten als de AVG waarborgen deze, maar zijn ingewikkeld. YourSafetynet Zorg maakt privacy en veiligheid eenvoudig.

Stap voor stap door het hele AVG-traject

YourSafetynet Zorg leidt je stap-voor-stap door alle AVG-maatregelen. De tooling biedt alle documentatie en aanpasbare templates op het juiste moment aan. Alle stappen voorzien we van duidelijke uitleg. Zo raak je nooit de draad kwijt.

Alle functies

Evaluatiekader

Meten is weten en geeft richting aan juiste bijsturing. Het evaluatiekader binnen YourSafetynet Zorg is afgeleid van het NORA Kennisplatform en community.

Alle functies

Kosten en tijd besparen

AVG-trajecten zijn doorgaans enorm tijdrovend en arbeidsintensief. Niet met YourSafetynet Zorg. Het komt met tal van kant-en-klare documenten en automatiseert allerlei taken rondom compliance. Op die manier bespaar je tijd en kosten.

Alle functies

Meer grip op het traject

Met YourSafetynet Zorg verstevig je de grip op het traject binnen je zorgorganisatie. Je ziet precies wat gedaan is, en wat niet. Kom je ergens niet uit? Onze experts staan je met raad en daad bij.

Alle functies

Alles wat je nodig hebt

De tooling komt inclusief dashboards, stap-voor-stap wizard, veilige documentomgeving, online Register van Verwerkingen en module voor Security Incident Management.

Alle functies
https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over YourSafetynet Zorg

Laat je gegevens achter en een van onze experts neemt contact met jou op. Via een kort gesprek lichten wij het product en de unieke eigenschappen toe.
    Akkoord metPrivacyverklaring