Historie

YourSafetynet, een softwarebedrijf

YourSafetynet ontwikkelt softwareoplossingen voor een veilige en privacyvolle wereld. Dat doen we zorgvuldig en grondig, maar bewaken daarbij de eenvoud en het gebruiksvriendelijke karakter. Onnodige complexiteit leidt tot onveiligheid en vormt een gevaar voor compliance.

YourSafetynet

Sinds 2005

YourSafetynet maakt privacy en compliance eenvoudiger en overzichtelijker. We maken ingewikkelde materie behapbaar voor een brede doelgroep. Al vanaf 2005 werken we dagelijks aan deze missie.

Als een van de eerste softwarebedrijven richtten we ons op de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens), en later de AVG. Vanuit die positie zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in het onderwijs, de zorg, de overheid en het bedrijfsleven. In het onderwijs vertrouwen inmiddels al ruim 200 schoolorganisaties (stichtingen) op onze software en diensten.

Dankzij het vertrouwen van onze klanten zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét toonaangevende softwarebedrijf op het gebied van privacy en compliance in het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en de overheid.

We doen dit werk niet alleen. Waar nodig werken we samen met branchespecifieke kennispartijen en specialistische juristen. Zo weten we zeker dat onze oplossingen 100% aan alle wet- en regelgeving voldoen en inhaken op actuele behoeften van specifieke doelgroepen.

Contactformulier
  Betreft

  Toelichting

  Akkoord metPrivacyverklaring

  Proef op de som?

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  Demo proberen Of stel een vraag