AVG Bewustwordingstrajecten

Uniek AVG-teamspel voor het primair (PO) en voortgezet onderwijs (VO)

In samenwerking met Privacy op School bieden wij een unieke bewustwordingsdienst aan, speciaal ontworpen voor het primair en voortgezet onderwijs.

AVG-teamspel voor schoolteams

Een unieke bewustwordingsdienst, speciaal ontworpen voor onderwijzend (OP) en onderwijsondersteunend personeel (OOP). Dit AVG-teamspel biedt een interactieve en educatieve ervaring voor schoolteams.

Download leaflet

AVG-teamspel voor directie

Speciaal ontwikkeld voor bestuurders, leidinggevende en managementteams in het onderwijs presenteren wij de Cybercrisis Game: een unieke ervaring die de schoolorganisatie voorbereidt op de consequenties van cybercrime.

Download leaflet

Lespakketten AVG en Cybercrime

Wil je leerlingen laten nadenken over privacy en digitale identiteit? Ben je op zoek naar werkvormen om hierover het gesprek aan te gaan? Met het lespakket AVG en Cybercrime help je leerlingen om bewuste keuzes te maken in de digitale wereld.

Inhoud lespakket
https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over bewustwordingstrajecten

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet Bewustwordingstrajecten per e-mail.
    Akkoord metPrivacyverklaring