YourSafetynet RVV

Alle verwerkingen eenvoudig inzichtelijk.

YourSafetynet IBP - Register van Verwerkingen

Bespaar

tijd

en behoud het overzicht

​Het Register van Verwerkingen is een van de grootste struikelblokken van de AVG. Gelukkig kan het ook eenvoudig, met YourSafetynet RVV. Wij hebben namelijk het ingewikkelde werk al gedaan. Met het centraal beheersbare verwerkingsregister uit de cloud bespaar je veel tijd en behoud je overzicht.

Vooraf ingevulde verwerkingen

Veel verwerkingen komen regelmatig terug in alle organisaties. Die hebben wij al voor je klaargezet en vooringevuld. Hetzelfde geldt voor veelvoorkomende verwerkers. Kwestie van paar keer klikken.

Alle functies

Beheer verwerkersovereenkomsten

Heb je verwerkersovereenkomsten afgesloten met partners? Dan koppel je deze in het systeem eenvoudig aan de juiste verwerkers. Dat biedt overzicht.

Alle functies

Structuur en inzicht

Wie verwerkt welke gegevens en met welk doel? Met YourSafetynet RVV zie je het in één oogopslag. Wil je meer informatie? Klik eenvoudig door voor meer details.

Alle functies

Analyse en stuurinformatie

YourSafetynet RVV geeft via het dashboard overzichtelijke statistieken over het aantal en soort verwerkingen. Dat is waardevolle stuurinformatie voor het management.

Alle functies
https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over YourSafetynet RVV

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet RVV per e-mail.    Akkoord metPrivacyverklaring