YourSafetynet SIM

Gemakkelijk registreren en opvolgen van incidenten

Beperk schade en

voorkom

herhaling

​Iedere organisatie krijgt vroeg of laat te maken met een security- of privacy-incident. Snel ingrijpen is cruciaal, want alleen zo beperk je (reputatie)schade. Registratie van incidenten in een register is verplicht en een cruciaal instrument voor goede opvolging. YourSafetynet Security Incident Management (SIM) maakt dat gemakkelijk.

Alle informatie naar de juiste persoon

De drempel om incidenten te melden is vaak hoog. Medewerkers weten niet altijd hoe dit moet, of zijn bang voor consequenties. Onze oplossing neemt deze drempels weg.

De oplossing stuurt details over de melding naar de juiste personen, die de melding verder kunnen classificeren en opvolgen. Zo gaat geen meer melding verloren.

Alle functies

Herhaling voorkomen

Informatie over incidenten zijn waardevol. Het stelt betrokkenen in staat maatregelen te nemen. Dat verkleint de kans op herhaling.

Alle functies

Altijd real-time inzicht

Van alle incidenten is de status inzichtelijk, vanaf de eerste melding bij de organisatie tot en met de sluiting in het register. Dat alles via een overzichtelijk dashboard.

Alle functies
https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over YourSafetynet SIM

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet SIM per e-mail.    Akkoord metPrivacyverklaring