Onze referenties

Van Limburg tot Groningen, van lokaal tot regionaal en landelijk.
YourSafetynet werkt in de praktijk.

Bij YourSafetynet zijn we er trots op dat we talloze tevreden klanten en sterke referenties hebben opgebouwd door de jaren heen.

Onze Informatiebeveiliging en Privacy oplossing (IBP) hebben organisaties en individuen geholpen om veilig en verantwoord gebruik te maken van ICT-technologie, en we blijven ons inzetten voor het beschermen van onze klanten tegen de mogelijke gevaren die hierbij komen kijken. Onze reputatie en succesverhalen getuigen van onze toewijding aan het bieden van effectieve bescherming en gemoedsrust aan iedereen die gebruikmaakt van moderne technologie.

Interview met François Slangen van Ons Middelbaar Onderwijs

In een wereld waar digitale veiligheid cruciaal is, heeft Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), vertegenwoordigd door François Slangen, gekozen voor YourSafetynet. De beslissing was geen eenvoudige keuze, maar een zorgvuldige afweging tussen verschillende spelers op de markt. François deelt zijn inzichten in dit interview, waarbij hij begint met de vraag waarom ze YourSafetynet hebben gekozen en of er naar concurrenten is gekeken.

Interview met François Slangen

Interview met Kees Codée van Driestar educatief

Samen met Nils verkent Kees niet alleen de impact van het programma, maar ook de cruciale rol van YourSafetynet tijdens de implementatie. Dit gesprek werpt een uniek licht op de dynamiek tussen de organisatie en de applicatie; voor, tijdens en na de implementatie. Lees verder om te ontdekken hoe YourSafetynet niet alleen een tool is, maar ook een strategische partner in het waarborgen van integrale veiligheid binnen het onderwijslandschap.

Interview met Kees Codée

Referentieverhalen

Met grote trots en enthousiasme blijven we onze klanten opzoeken na de implementatie van YourSafetynet. We zijn verheugd om hun ervaringen en inzichten met jullie te delen in de vorm van deze inspirerende referentieverhalen.

YourSafetynet is een bijzonder geschikte oplossing die zich onderscheidt door zijn directe geschiktheid voor het Normenkader NBA.

Tjerk Mout Coördinator IBP - Projectleider IT Lees meer

Klanttevredenheidsonderzoek

Vorig jaar hielden we een klanttevredenheidsonderzoek. Gemiddeld waarderen de 250 respondenten uit het onderwijs ons met een 9.4. Daar zijn we niet alleen blij mee, maar ook heel dankbaar voor! Enkele quotes:

Iedereen heeft recht op een zorgvuldige omgang met zijn persoonsgegevens, YourSafetynet draagt daar, vanuit de technologie, aan bij.

Met YourSafetynet is het opzetten, onderhouden en borgen van een goed informatie- en privacybeleid voor mij als FG-er een stuk eenvoudiger gemaakt.

YourSafetynet draagt bij aan het inhoudelijke gesprek rondom privacy en security op directieniveau, zodat dit ook beter vertaald wordt naar meer bewustwording op de werkvloer.

YourSafetynet geeft kaders aan waar we als schoolorganisatie moeten voldoen. De workflow maakt inzichtelijk hoe ver we zijn met onze compliancy. Dit geeft heel veel houvast en zorgt dat wij door de bomen het bos weer zien!

Een kleine selectie van de ruim 3.800 scholen bij 375 onderwijsinstellingen die gebruik maken van YourSafetynet

Referentie MBO/HBO

Referentie PO/VO

Ja! Ik wil meer weten
over YourSafetynet

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet per e-mail of maak een afspraak.    Akkoord metPrivacyverklaring