Media Security Networks behaalt ISO 27001-certificering voor gegevensbeveiliging

Nieuws en ontwikkelingen

Media Security Networks, handelend onder YourSafetynet heeft met trots aangekondigd dat het per 9 augustus 2023 ISO 27001-gecertificeerd is.

Waarborgen van de privacy

Deze certificering bevestigt dat het bedrijf voldoet aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging. ISO 27001 is een internationaal erkende norm die richtlijnen en ‘best practices’ biedt voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een informatiebeveiligingssysteem. Deze mijlpaal benadrukt de toewijding van YourSafetynet aan de bescherming van gevoelige informatie en het waarborgen van de privacy van klanten en partners.

YourSafetynet ISO 27001 gecertificeerd

Het behalen van de ISO 27001-certificering is het resultaat van nauwgezet werk en inzet van het team van YourSafetynet. Het stelt het bedrijf in staat om zijn positie als betrouwbare aanbieder van beveiligingsoplossingen te versterken en klanten gerust te stellen dat hun gegevens in veilige handen zijn. YourSafetynet zal blijven streven naar voortdurende verbetering van zijn beveiligingsprocessen om te blijven voldoen aan de evoluerende bedreigingslandschap en de behoeften van de klanten.