Over YourSafetynet

Privacy beschermen en controle garanderen

Al vanaf 2005 ontwikkelt YourSafetynet softwareoplossingen die mensen beschermt tegen de negatieve gevolgen van het gebruik van ICT technologie. Gestart met filtersoftware die de meest kwetsbare doelgroep, kinderen, beschermt tegen schadelijke content, cyberpesten en internetverslaving. Stap voor stap hebben we de focus verschoven naar de zakelijke markt, met oplossingen die organisaties beschermt tegen de keerzijden van het gebruik van ICT technologie.

YourSafetynet

Dataprivacy en compliance

Inmiddels hebben we ons stevig gepositioneerd als marktleider op het gebied van dataprivacy- en compliance-oplossingen. Die positie hebben we niet bereikt door als een eiland te opereren. We werken nauw samen met alle relevante stakeholders. Met belangrijke kennispartijen uit de markt, maar zeker ook met onze klanten. Door te luisteren naar hun wensen, behoeften en uitdagingen sluiten onze oplossingen nauw aan bij de dagelijkse praktijk. Op die manier werken we samen aan een toekomst waarin iedereen maximaal profiteert van technologie en tegelijkertijd privacy gewaarborgd blijft.

Privacywetgeving zoals de AVG moet deze privacy beschermen en die controle garanderen. Het is aan de zorg, het bedrijfsleven, het onderwijs om deze wet in de praktijk toe te passen. Dat is niet gemakkelijk. Compliance kost tijd, mankracht en (dus) geld. Bovendien zijn compliance-trajecten organisatorisch een grote uitdaging. Nog dagelijks ervaren we daarvan de gevolgen. Datalekken zijn geen zeldzaamheid, en zijn vaak te wijten aan organisatorische tekortkomingen en suboptimale interne processen.

YourSafetynet heeft die compliance processen sterk vereenvoudigd en draagt zo indirect bij om de privacy van alle betrokkenen te beschermen. Dat doen we via gebruiksvriendelijke softwareoplossingen die organisaties de grip, het inzicht en de controle op privacy-beheersing en AVG-compliance teruggeeft. Iedere dag werkt een team van technici en juristen nauw samen om onze doelstellingen te verwezenlijken. Zodat onze klanten nu en in de toekomst zorgeloos gebruik kunnen blijven maken van digitale middelen.

Missie

Gebruiksvriendelijke software-tooling die het onderwijs, de zorg en organisaties ontzorgt en grip geeft op het complexe traject naar AVG-compliance.

Visie

Met behulp van onze intelligente tooling het recht om privacy en controle over persoonsgegevens te handhaven waardoor risicovol privacy gedrag en AVG-compliance bereikbaar wordt gemaakt voor iedere willekeurige organisatie.

Strategie

Door het behartigen van privacy gerelateerde wensen uit het onderwijs, de zorg en organisaties, zijn onze medewerkers in staat onze missie en visie onvoorwaardelijk te handhaven.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het vervullen van een maatschappelijke functie door het evenwichtig behartigen van al degenen die bij het voortbestaan van onze organisatie ten nauwste betrokken zijn.

Contactformulier
  Betreft

  Toelichting

  Akkoord metPrivacyverklaring

  25
  placeholder

  Media Security Networks behaalt ISO 27001-certificering voor gegevensbeveiliging

  Media Security Networks heeft met trots aangekondigd dat het per 9 augustus 2023 ISO 27001-gecertificeerd is.

  Lees meer

  Proef op de som?

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  Demo proberen Of stel een vraag