YourSafetynet IBP

Voldoe jij al aan het normenkader?

YourSafetynet IBP - Video

Bescherm de

privacy

van leerlingen, studenten, medewerkers en ouders

Onderwijsinstellingen, hebben een voorbeeldfunctie als het om privacy gaat. Leerlingen, studenten, leerkrachten, docenten, onderwijsondersteunende medewerkers en ouders hebben recht op een veilige leeromgeving. YourSafetynet IBP biedt onderwijsinstellingen alle handvatten om het IBP-traject in goede banen te leiden en aan de nieuwe normenkaders te voldoen.

YourSafetynet IBP bieden we aan in 3 varianten: IBP FO, IBP MBO en IBP HO

IBP FO

Voor onderwijsinstellingen in het basis- en voortgezet onderwijs hebben we een speciale versie van YourSafetynet ontwikkeld: YourSafetynet IBP FO. Deze krachtige IBP-tooling® bereid je jouw school voor op het normenkader IBP FO.

Download brochure

IBP MBO

Voor onderwijsinstellingen in het MBO hebben we een speciale versie van YourSafetynet ontwikkeld: YourSafetynet IBP MBO. Deze krachtige IBP-tooling® is beschikbaar in de varianten MBO Toetsingskader IBP-E en MBO NBA-kader.

Download brochure

IBP HO

Voor onderwijsinstellingen in het hoger en wetenschappelijk onderwijs hebben we een speciale versie van YourSafetynet ontwikkeld: YourSafetynet IBP HO. Deze krachtige IBP-tooling® is beschikbaar in het NBA-toetsingkader.

Download brochure
YourSafeynet IBP

Het NBA als uniform normenkader: 3 belangrijke vragen

De onderwijsministers hebben in een brief aan de Tweede Kader gehint op de komst van een uniform normen- en toetsingskader voor het IBP-beleid binnen onderwijsinstellingen. Dat roept de nodige vragen op.

Wat houdt een normenkader voor IBP in?

Waarom is een normenkader überhaupt nodig?

Wat is het toetsingskader?

Meer dan 3.800 scholen

Meer dan 3.800 scholen bij 375 onderwijsinstellingen gebruiken YourSafetynet IBP

Onze referenties

Gemiddeld gewaardeerd met 9,4

Gemiddeld waarderen de 250 respondenten uit het onderwijs ons met een 9.4

Lees enkele quotes

100% AVG en GDPR Compliant

YourSafetynet ISO 27001 gecertificeerd en voldoet 100% aan de Europese wetgeving

Lees meer
YourSafetynet IBP - IBP Workflow Wizard

Stap voor stap door het hele IBP-traject

YourSafetynet IBP leidt je stap-voor-stap door alle AVG-maatregelen in het IBP-traject. De tooling biedt alle documentatie en aanpasbare templates op het juiste moment aan. Alle stappen voorzien we van duidelijke uitleg. Zo raak je nooit de draad kwijt.

Alle functies

Inclusief alle documenten

De oplossing biedt alle documenten en sjablonen. Deze krijg je bovendien precies op het juiste moment aangereikt. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten.

Alle functies

Grip op de voortgang

In een IBP-traject raak je al snel het overzicht kwijt. Wie is waarmee bezig? Wat is afgerond en wat moet gebeuren? Overzichtelijke grafieken en dashboards bieden hierin inzicht.

Alle functies

Alles wat je nodig hebt

De tooling komt inclusief IBP-sjablonen, wizards en een veilige opslagomgeving voor documenten. Ook aan een digitaal Register van Verwerkingen en Security Incident Management hebben we gedacht.

Alle functies

https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over YourSafetynet IBP

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet IBP per e-mail.    Welke brochure wil je downloaden?


    Akkoord metPrivacyverklaring