YourSafetynet IBP

Alles voor een veilige onderwijsomgeving

YourSafetynet IBP - Video

Bescherm de

privacy

van leerlingen, studenten, medewerkers en ouders

​Schoolorganisaties, hebben een voorbeeldfunctie als het om privacy gaat. Leerlingen, studenten, leerkrachten, docenten, onderwijsondersteunende medewerkers en ouders hebben recht op een veilige leeromgeving. YourSafetynet IBP biedt schoolorganisaties alle handvatten om het IBP-traject in goede banen te leiden.

YourSafetynet IBP bieden we aan in 3 varianten: IBP-VO/PO, IBP-MBO en IBP-HO

IBP-PO/VO

Voor schoolorganisaties in het basis- en voortgezet onderwijs hebben we een speciale versie van YourSafetynet ontwikkeld: YourSafetynet IBP-PO/VO. Deze krachtige IBP-tooling® is compatibel met het 5-stappenplan van Kennisnet.

Download brochure

IBP-MBO

Voor onderwijsinstellingen in het MBO hebben we een speciale versie van YourSafetynet ontwikkeld: YourSafetynet IBP-MBO. Deze krachtige IBP-tooling® is beschikbaar in de varianten MBO Toetsingskader IBP-E en MBO NBA-kader.

Download brochure

IBP-HO

Voor onderwijsinstellingen in het hoger en wetenschappelijk onderwijs hebben we een speciale versie van YourSafetynet ontwikkeld: YourSafetynet IBP-HO. Deze krachtige IBP-tooling® is beschikbaar in het NBA-toetsingkader.

Download brochure
YourSafeynet IBP

Het NBA als uniform normenkader: 3 belangrijke vragen

De onderwijsministers hebben in een brief aan de Tweede Kader gehint op de komst van een uniform normen- en toetsingskader voor het IBP-beleid binnen onderwijsinstellingen. Dat roept de nodige vragen op.

Wat houdt een normenkader voor IBP in?

Waarom is een normenkader überhaupt nodig?

Wat is het toetsingskader?

YourSafetynet IBP - IBP Workflow Wizard

Stap voor stap door het hele IBP-traject

YourSafetynet IBP leidt je stap-voor-stap door alle AVG-maatregelen in het IBP-traject. De tooling biedt alle documentatie en aanpasbare templates op het juiste moment aan. Alle stappen voorzien we van duidelijke uitleg. Zo raak je nooit de draad kwijt.

Alle functies

Inclusief alle documenten

De oplossing biedt alle documenten en sjablonen. Deze krijg je bovendien precies op het juiste moment aangereikt. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten.

Alle functies

Grip op de voortgang

In een IBP-traject raak je al snel het overzicht kwijt. Wie is waarmee bezig? Wat is afgerond en wat moet gebeuren? Overzichtelijke grafieken en dashboards bieden hierin inzicht.

Alle functies

Alles wat je nodig hebt

De tooling komt inclusief IBP-sjablonen, wizards en een veilige opslagomgeving voor documenten. Ook aan een digitaal Register van Verwerkingen en Security Incident Management hebben we gedacht.

Alle functies
USP

Inzicht, structuur en overzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het voortgangstraject met overzichtelijke grafieken en dashboards.

USP

Ook voor wanneer je al was gestart

Al gestart met het IBP-traject? Geen zorgen. Met YourSafetynet IBP pak je eenvoudig de draad op.

USP

Bespaart kosten en tijd

We hebben alle benodigde IBP-documenten en sjablonen kant-en-klaar meegeleverd. Dat bespaart kosten en tijd.

USP

Aandacht voor bewustwording

De oplossing komt inclusief een stevige basis voor een bewustwordingsprogramma voor alle onderwijsmedewerkers.

https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/191115-YourSafetynet-IBP-tooling-Brochure-v221020-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over YourSafetynet IBP

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet IBP per e-mail.    Welke brochure wil je downloaden?


    AkkoordPrivacybeleid

    Proef op de som?

    Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

    Demo proberen Of stel een vraag