YourSafetynet PRO

Privacy en security voor bedrijven.
Zonder ingewikkeld gedoe.

Bescherm de

gegevens

van uw medewerkers, partners en klanten

AVG- en ISO 27001-trajecten zijn vaak ingewikkeld. Tegelijkertijd zijn compliance en respect voor privacy cruciaal. Voor klanten, partners en je business. Onze cloudoplossing maakt voldoen aan de wetgeving eenvoudig. Zo bespaar je tijd en kosten.

Eenvoudig 100% compliant

YourSafetynet PRO maakt AVG- en ISO 27001-compliance kinderspel. We leiden je stap voor stap door alle maatregelen. Daarbij nemen we alles mee: organisatie, techniek en preventie. Alle stappen voorzien we van duidelijke uitleg.

Alle functies

Inclusief alle documenten

De oplossing biedt alle vereiste documenten en sjablonen. Veel zaken zijn al vooringevuld. Bovendien voldoen ze aan de letter van de wet. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten.

Alle functies

Altijd inzicht

Wie is waarmee bezig? Wat is afgerond en wat moet gebeuren? Overzichtelijke grafieken en dashboards houden je real-time op de hoogte.

Alle functies

Alles wat je nodig hebt

De cloudoplossing komt inclusief dashboards, stap-voor-stap wizard en een veilige documentomgeving. Ook aan een digitaal Register van Verwerkingen hebben we gedacht.

Alle functies
USP

Bespaart kosten en tijd

Dankzij de stapsgewijze opbouw en handige sjablonen ben je in no-time compliant.

USP

Inzicht, structuur en overzicht

Krijg eenvoudig inzicht in de voortgang met overzichtelijke grafieken en dashboards.

USP

Aandacht voor bewustwording

De oplossing komt inclusief een stevige basis voor een bewustwordingsprogramma voor alle medewerkers.

USP

AVG & ISO 27001 compliant

In no-time compliant met zowel AVG als ISO 27001

https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over YourSafetynet Pro

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet Pro per e-mail.    Akkoord metPrivacyverklaring

    Proef op de som?

    Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

    Demo proberen Of stel een vraag