Partners

Partners. Samen strategisch sterker.

Wij doen alles voor een optimale ervaring met onze YourSafetynet-oplossingen. Daarom bouwen wij niet alleen dag en nacht aan onze producten, maar werken we ook enkel met geselecteerde partners.

FG-ers en privacy-adviseurs

Privacy op School

Privacy op School bestaat uit een enthousiast team van FG-ers en privacy-adviseurs met een juridische, informatie- en onderwijskundige achtergrond. Sinds 2016 helpen zij scholen bij de implementatie van het informatiebeveiligings- en privacybeleid (IBP-beleid) en ondersteunen ze hen bij al hun IBP-vraagstukken.

Privacy op School

FG-ers en privacy-adviseurs

Privacy met Zorg

Privacy met Zorg bestaat uit een enthousiast team van FG-ers en privacy-adviseurs met een juridische, informatie-, HR- en bedrijfskundige achtergrond. Ze helpen organisaties bij de implementatie van het informatiebeveiligings- en privacybeleid (IBP), houden toezicht op effect en werking van dit beleid, adviseren over de mate waarin organisaties voldoen aan de AVG en ondersteunen bij alle IBP-vraagstukken en contacten met de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Privacy met Zorg

Administratie en de bedrijfsvoering

Dyade

Dyade is sinds 1656 één van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Het bedrijf ondersteunt onderwijsinstellingen met financiële en personele administratie en de bedrijfsvoering. Dyade levert deze support vanuit regionale vestigingen, verzorgd door circa 160 medewerkers. Dyade volgt nauwlettend de ontwikkelingen in de branche en stemt de dienstverlening daar feilloos op af. Of het nu om financiële of personele vraagstukken gaat, of om knelpunten in processen. Hun motto is dan ook: u het onderwijs, wij de zakelijke zorg. Dyade ontzorgt!

Dyade

Advies en onderzoek

Bureau Integriteit Zorginstellingen

Bureau Integriteit Zorginstellingen is het expertisecentrum op het gebied van integriteit in de zorgsector. Integriteit en vertrouwen is voor alle sectoren van belang , maar voor de zorgsector wel in het bijzonder. Zijn er signalen in jouw (zorg)instelling over integriteitsschendingen, datalekken, pesten, fraude of ongewenst (seksueel)gedrag dan kunnen zij een integriteitsonderzoek uitvoeren. Voor zowel preventieve (advies)trajecten tot en met (datalek)onderzoeken staan hun professionals voor je klaar.

Bureau Integriteit Zorginstellingen

Privacy Clear

Privacy Clear is opgericht met een heldere missie: bedrijven op een pragmatische wijze ontzorgen om AVG-compliant te worden, en te blijven. Met die missie in het achterhoofd verzorgt Privacy Clear YourSafetynet-implementaties in met name het zuiden van Nederland.

De oprichter Clément Bauduin heeft meer dan 30 jaar ervaring in ICT-projectmanagement, en heeft onder meer de opleiding DPO (Data Protection Officer) succesvol afgerond. Privacy Clear opereert in de marktsegmenten zakelijke dienstverlening, zorg en onderwijs.

Privacy Clear

Aanmelden

Toetreden tot ons netwerk?

Interesse om je aan te sluiten bij ons partnernetwerk? Neem dan contact op via het formulier.

Formulier
  Betreft
  FG en KwartiermakerOpleiding en trainingE-learning en bewustwordingstrainingOndersteuning en auditsJuridische dienstverleningAnders, namelijk:

  AkkoordPrivacybeleid

  Proef op de som?

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  Demo proberen Of stel een vraag