Partners

Partners. Samen strategisch sterker.

Wij doen alles voor een optimale ervaring met onze YourSafetynet-oplossingen. Daarom bouwen wij niet alleen dag en nacht aan onze producten, maar werken we ook enkel met geselecteerde partners.

Premium Partner

Privacy op School

Privacy op School bestaat uit een enthousiast team van FG-ers en privacy-adviseurs met een juridische, informatie- en onderwijskundige achtergrond. Sinds 2016 helpen zij scholen bij de implementatie van het informatiebeveiligings- en privacybeleid (IBP-beleid) en ondersteunen ze hen bij al hun IBP-vraagstukken.

Privacy op School onderscheidt zich door gedegen kennis van de AVG in combinatie met een praktische op het onderwijs afgestemde aanpak. In overleg met het schoolbestuur wordt gezocht naar een werkwijze die past bij de school, uitvoerbaar is en uiteraard voldoet aan de wettelijke kaders van de AVG.

Meer over Privacy op School

Premium Partner

FLEXfg

Mensen van FLEXfg kijken verder dan hun neus lang is; hun interesse gaat verder dan alleen de AVG. Ze zijn in staat om mee te denken in het belang van de klant en opbouwend kritisch te zijn op beslissingen. Ze staan stevig in de schoenen, qua karakter en inhoud.

FLEXfg biedt aan onderwijsbesturen diverse soorten dienstverlening rondom het thema informatiebeveiliging en privacy (IBP). Doordat wij beschikken over mensen met een variëteit aan specialismen zijn we in staat om precies die kennis in te zetten die van toegevoegde waarde is voor het bestuur.

Website FLEXfg

Partner

Privacy met Zorg

Privacy met Zorg bestaat uit een enthousiast team van FG-ers en privacy-adviseurs met een juridische, informatie-, HR- en bedrijfskundige achtergrond. Ze helpen zorgorganisaties bij de implementatie van het informatiebeveiligings- en privacybeleid (IBP), houden toezicht op effect en werking van dit beleid, adviseren over de mate waarin organisaties voldoen aan de AVG en ondersteunen bij alle IBP-vraagstukken en contacten met de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Meer over Privacy met Zorg

Partner

Dyade

Dyade is sinds 1656 één van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Het bedrijf ondersteunt onderwijsinstellingen met financiële en personele administratie en de bedrijfsvoering. Dyade levert deze support vanuit regionale vestigingen, verzorgd door circa 160 medewerkers.

Dyade volgt nauwlettend de ontwikkelingen in de branche en stemt de dienstverlening daar feilloos op af. Of het nu om financiële of personele vraagstukken gaat, of om knelpunten in processen. Hun motto is dan ook: u het onderwijs, wij de zakelijke zorg. Dyade ontzorgt!

Meer over Dyade

Partner

Privacy Clear

Privacy Clear is opgericht met een heldere missie: bedrijven op een pragmatische wijze ontzorgen om AVG-compliant te worden, en te blijven. Met die missie in het achterhoofd verzorgt Privacy Clear YourSafetynet-implementaties in met name het zuiden van Nederland.

De oprichter Clément Bauduin heeft meer dan 30 jaar ervaring in ICT-projectmanagement, en heeft onder meer de opleiding DPO (Data Protection Officer) succesvol afgerond. Privacy Clear opereert in de marktsegmenten zakelijke dienstverlening, zorg en onderwijs.

Website Privacy Clear