Consultancy

Waarom zou u voor een FG-er via YourSafetynet kiezen?

Er komt veel kijken bij AVG-compliance. Onze krachtige tooling helpt daarbij, maar veel organisaties hebben daarnaast de behoefte aan begeleiding en advies. Wij hebben hiervoor een team van kundige consultants in huis.

Evelyn de Graaf

Een van die consultants is Evelyn de Graaf, voor veel van onze klanten inmiddels een bekende verschijning. Inmiddels heeft ze voor een groot aantal organisaties de implementatie van YourSafetynet mogen verzorgen.

Als gecertificeerd Privacy Professional (CIPP/E), Privacy Manager (CIPM) en Lead auditor heeft zij gedegen kennis van de AVG en diverse normeringen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging en privacy, zoals VCA/VCU, ISO:9001, ISO:27001/2, en in de gezondheidssector met NEN:7510 en JCI (Joint Commission International). Ze geeft advies aan het management, voert nulmetingen en audits uit, ondersteunt bij het schrijven van de vereiste procedures en documenten en verzorg presentaties en geeft diverse trainingen (o.a. CIPM, bewustwording en communicatie).

FG-as-a-Service

Ze ondersteunt organisaties bij het opzetten van zowel privacy- als kwaliteitsmanagementsystemen binnen diverse sectoren. Door het continu monitoren, meten en het uitvoeren van interne audits wordt zowel de kwaliteit als de PDCA-verbetercyclus geborgd. Daarnaast worden ook complexere vraagstukken binnen organisaties naar tevredenheid opgelost door gaat pragmatische manier van werken.

Desgewenst treedt ze op als Privacy Officer of Functionaris voor de Gegevensbescherming.

Ja! Ik wil meer weten
over YourSafetynet

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet per e-mail of maak een afspraak.    Akkoord metPrivacyverklaring

    Proef op de som?

    Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

    Demo proberen Of stel een vraag