Implementatiecursus YourSafetynet IBP-tooling

We bieden met deze cursus jouw (school)organisatie een uitgebreide ondersteuning bij de implementatie van YourSafetynet IBP Plus. Wij brengen privacymedewerkers stap-voor-stap op weg naar het hoogste niveau in het gebruik van de YourSafetynet tooling. De training is praktijkgericht en hands-on. Het aantal cursisten is maximaal 5 personen. Zo krijgt iedere cursist de maximale aandacht.

Specifiek voor het onderwijs

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor (toekomstige) gebruikers van YourSafetynet IBP-tooling in het PO en VO. De cursus geeft je alle tools in handen om een maximale invulling te geven aan jouw positie als ICT-beheerder, kwartiermaker, privacyfunctionaris of Functionaris voor de Gegevensverwerking (FG) binnen een onderwijsomgeving.

Onze consultants zijn hier specifiek voor opgeleid en hebben veel ervaring met de implementatie van YourSafetynet-software bij scholengroepen. Daarnaast zijn onze consultants ook opgeleid als FG en kwartiermaker, waardoor zij een meerwaarde voor u kunnen bieden bij de verdere implementatie van de privacy binnen uw organisatie.

Inhoud van de cursus

 • Uitleg en gebruik van de YourSafetynet IBP-tooling
 • Inrichten van de appliance met gevolmachtigde beheerders
 • Aanmaken en delen van documenten vanuit de templates
 • Delen van de documenten op schoolniveau
 • Uitleg en gebruik van het register van verwerkingsactiviteiten (YourSafetynet RVV)
 • Uitleg en gebruik van het register van beveiligingsincidenten en datalekken. (YourSafetynet SIM)

Uiteraard kunt je hierbij gelijktijdig gebruikmaken van de YourSafetynet IBP tooling die je op je eigen school gebruikt. In dit geval vang je twee vliegen in één klap.

Informatie

Voor wie?

Startende FG, ervaren FG, Privacy Officer, ICT-beheerder en personen betrokken bij de AVG in het onderwijs.

Hoe lang duurt de cursus?

1 dag

Wat zijn de kosten?

€ 675,00 per deelnemer excl. BTW

Locatie

Privacy op School
Spoorlaan 2a
2411 ER Bodegraven

Aanmelden

Data

Nog nader te bepalen. Nog enkele plaatsen vrij! Geef je op via onderstaande aanmeld-button.

Aanmelden

Ja! Ik wil meer weten
over YourSafetynet

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet per e-mail of maak een afspraak.  AkkoordPrivacybeleid

  Proef op de som?

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  Demo proberen Of stel een vraag