Posters voor bewustwording

De belangrijkste aandachtspunten voor privacy en security in begrijpelijke taal

YourSafetynet - Posters voor bewustwording

Voorkomen is beter dan genezen. Goed geïnformeerde, bewuste medewerkers vormen de beste ‘first line of defence’ tegen privacy- en securityincidenten.

Kant-en-klare posters

YourSafetynet stelt daarom kant-en-klare posters beschikbaar. Hierop staan de belangrijkste aandachtspunten voor privacy en security in begrijpelijke taal. Zo breng je eenvoudig alle medewerkers op de hoogte van de belangrijkste regels op dit gebied. Maar minstens zo belangrijk: de posters zorgen ervoor dat ze hier regelmatig aan herinnerd worden.

Voor bedrijven, instellingen en overheden hebben we één variant ontworpen. Voor scholen hebben we twee aparte posters ontwikkeld: een gericht op leerlingen, en een op medewerkers/docenten.

Posters bestellen

Alle posters hebben afmetingen van 70 x 50 cm (185 grams) en zijn te bestellen via het formulier op de website van YourSafetynet.

  Jouw gegevens

  AVG-vragenboekje


  Posters voor bewustwording  Akkoord metPrivacyverklaring


  Alle berichten

  Proef op de som?

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  Demo proberen Of stel een vraag