Dyade

Specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs

Dyade is sinds 1656 één van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Het bedrijf ondersteunt onderwijsinstellingen met financiële en personele administratie en de bedrijfsvoering.

Dyade ontzorgt!

Dyade levert deze support vanuit regionale vestigingen, verzorgd door circa 160 medewerkers. Dyade volgt nauwlettend de ontwikkelingen in de branche en stemt de dienstverlening daar feilloos op af. Of het nu om financiële of personele vraagstukken gaat, of om knelpunten in processen. Hun motto is dan ook: u het onderwijs, wij de zakelijke zorg. Dyade ontzorgt!

Dyade verleent landelijk dienstverlening voor de sector onderwijs en met name het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en kinderopvang.

Informatiebescherming & privacy Dyade-YourSafetynet

De Algemene Verordening Gegevensbescherming schrijft voor dat organisaties een eigen Functionaris voor de Gegevensbescherming moeten hebben. Dat geldt ook voor schoolorganisaties. Het zelf in dienst nemen is niet voor alle schoolorganisaties haalbaar of wenselijk.

Dyade biedt u de mogelijkheid een onafhankelijke Functionaris voor de Gegevensbescherming in te huren. De externe Functionaris voor de Gegevensbescherming van Dyade voldoet aan de vereisten rondom kennis en inzicht inzake privacywetgeving en informatiebeveiliging. Deze is zeer bekend met de organisatie van het onderwijs en heeft de vaardigheden om binnen uw organisatie de taken van de Functionaris voor de Gegevensbescherming te vervullen. De Functionaris voor de Gegevensbescherming van Dyade is een gecertificeerde professional en werkt met de IBP-tooling van YourSafetynet.

Dyade is partner van YourSafetynet en dit betekent ook dat YourSafetynet klanten van Dyade voordeel aanbiedt op een licentie YourSafetynet IBP-Plus.

Voor een vrijblijvende offerte externe Functionaris voor de Gegevensbescherming? Neem dan contact met ons op.

https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Wij doen alles voor een optimale ervaring met onze YourSafetynet-oplossingen.

Daarom bouwen wij niet alleen dag en nacht aan onze producten, maar werken we ook enkel met geselecteerde partners en resellers.

 

Bekijk al onze partners