YourSafetynet Trainingen

Word de privacyheld van je organisatie

Leer alles over

onze oplossing

én de privacywetgeving

​Wil jij het maximale uit YourSafetynet halen en tegelijkertijd de privacybeleid van je organisatie verder verbeteren? Volg dan onze speciale training en word de privacyheld van je organisatie.

Eéndaagse cursus

Trainingen nemen vaak een flinke hap uit je kostbare tijd. Die van ons niet. Binnen een dag leer je alle fijne kneepjes van onze oplossing.

Op hoog niveau

De training richt zich op beginners tot FG’ers en gevorderde privacy/security-professionals. De training wordt afgesloten met een certificering: Certified YourSafetynet User.

Alles wat je moet weten

Dankzij de training kent YourSafetynet geen geheimen meer voor je. Zo haal je nog meer uit de oplossing en breng je het privacyniveau van jouw organisatie naar een hoger niveau.

Les van gerenommeerde experts

De training wordt verzorgd door experts van YourSafetynet en Privacy op School. Zij hebben veel hands-on ervaring met zowel YourSafetynet als de AVG in het algemeen.

USP

In no-time privacyexpert

Word een privacy- en YourSafetynet-expert in slechts één dag.

USP

Niet meer afhankelijk van derden

Met YourSafetynet in huis en een certificaat op zak maak je privacy-consultants overbodig.

USP

Voor alle branches en sectoren

De training richt zich op een brede doelgroep en is niet branchespecifiek.

USP

Bouwen aan je netwerk

De trainingen zijn een goede gelegenheid gelijkgestemden te leren kennen.

Implementatiecursus

YourSafetynet IBP-tooling

We bieden met deze cursus jouw (school)organisatie een uitgebreide ondersteuning bij de implementatie van YourSafetynet IBP. Wij helpen privacymedewerkers op weg naar het hoogste niveau in het gebruik van de YourSafetynet-tooling. De training is praktijkgericht en hands-on. Het aantal cursisten is maximaal 5 personen. Zo krijgt iedere cursist de maximale aandacht.

Meer informatie

Ja! Ik wil meer weten
over YourSafetynet

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet per e-mail of maak een afspraak.    Akkoord metPrivacyverklaring

    Proef op de som?

    Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YourSafetynet voor jouw organisatie? Probeer de oplossing vandaag nog in onze ‘live’ demo-omgeving. Binnen enkele muisklikken krijg je een goede indruk. Uiteraard geheel vrijblijvend!

    Demo proberen Of stel een vraag