Privacy met Zorg biedt een geautomatiseerd trainingsplatform aan dat doorlopend phishingsimulaties en interactieve cybersecuritytraining aanbiedt aan je medewerkers. Op die manier verbeter je de ‘human firewall’ van je organisatie. Dankzij slimme algoritmes komen je medewerkers in aanraking met perfect nagebootste cyberdreigingen, maar dan binnen een veilige en gecontroleerde omgeving.
Gepersonaliseerde phishingsimulaties
Je medewerkers doen dankzij korte trainingsmomenten (microlearnings) van enkele minuten kennis op. Die kennis wordt meteen in de praktijk getest met gepersonaliseerde phishingsimulaties. Op deze manier ontwikkelen gebruikers een ‘always-on’-mentaliteit die hen actief beschermt tegen cyberdreigingen en zo de organisatie als geheel beter beveiligt.
Zelflerend
Medewerkers leren individueel hoe ze verschillende type cyberaanvallen kunnen herkennen en wat ze er mee moeten doen. Het AI-gedreven platform verstuurt geautomatiseerde phishingsimulaties naar medewerkers. De moeilijkheidsgraad van de simulaties gaat steeds een beetje omhoog en wordt zo afgestemd op het individuele gedrag en ontwikkeling van de medewerker. De tool bevat zo’n 7500 phishingsimulaties, waarbij je desgewenst nog ‘eigen’ phishingberichten kunt toevoegen. In een persoonlijk dashboard ziet de medewerker zijn voortgang en ontwikkeling op de niveaus brons, zilver en goud.
Risicoscore
Het platform bevat ook een dashboard dat inzicht biedt in de vorderingen op organisatieniveau. De prestaties van medewerkers en de organisatie als geheel worden meetbaar weergegeven in een Behavioural Risk Score. De score wordt berekend op basis van concrete parameters en toont de weerbaarheid tegen cyberaanvallen aan. De score is een betrouwbaar en kwantificeerbaar getal waarmee het management snel en met vertrouwen de huidige beveiligingsstatus kan beoordelen.
Eenvoudige installatie
Het platform kan eenvoudig op de wensen van de organisatie worden afgestemd. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf met welke frequentie de phishingsimulaties worden verstuurd aan individuele medewerkers. Dat wil dus zeggen dat niet iedere medewerker dezelfde phishingmail op hetzelfde moment ontvang, maar dat iedere medewerker een eigen phishingsimulatie ontvangt op een eigen moment. Er kan ook gekozen worden om spear-phishing of smishing (sms-phishing) toe te passen. Bij spear-phishing worden organisatiegegevens zoals een mailadres of naam van een collega gebruikt. Dat maakt de phishingsimulaties moeilijker te doorzien.
Het trainingsplatform omvat een compleet leerplan dat bestaat uit:
- Een aanpak gebaseerd op neuroscience en gamification, samengesteld door onderwijs- en cybersecurityexperts
- Korte microlearnings die efficiënt opleiden zonder tijdverlies
- Gepersonaliseerde, levensechte phishingsimulaties zonder handmatige tussenkomst om opgedane kennis om te zetten in praktijkervaring
- Actieve participatie van medewerkers dankzij de ‘Phished Report Button’
- Krachtige Threat Intelligence om zwakke punten te identificeren en gevaren te neutraliseren
Zelf uitproberen?
Organisaties kunnen met het trainingsplatform phishingrisico’s verminderen met wel 96%. Gegevens, de reputatie en werknemers zijn daardoor beter beschermd. Meer dan duizend ondernemingen maken er al gebruik van. Het platform is eenvoudig in gebruik, kost weinig tijd en na een korte implementatie draait het volledig geautomatiseerd zonder enige handmatige tussenkomst.
Interesse? Neem contact met ons op.
Alle berichten