2022 begint met een aantal waardevolle nieuwe functies

YourSafetynet Update

De ‘meldknop’ voor publiek meldformulier incidenten

We komen aan het begin van het nieuwe jaar meteen vliegend uit de startblokken. Ons ontwikkelteam heeft de afgelopen tijd goed geluisterd naar jullie wensen. Het resultaat: een aantal waardevolle nieuwe functies. We hebben ze hier op een rij gezet. Ook praten we je bij over de nieuwste ontwikkelingen.

NIEUW: Grote uitbreiding taakbeheer

Grote uitbreiding taakbeheer

Subtaken opgeven

In eerdere versies van YourSafetynet kon je al bij ieder hoofdstuk in de workflow een eigen set taken aanmaken. Die functionaliteit hebben we op veler verzoek flink uitgebreid. Vanaf nu kun je bij elke actiepunt-vraag in de workflow zelf eigen (sub-)taken opgeven. De taak wijs je eventueel toe aan bepaalde sub-organisaties, of aan een bepaald persoon. Die persoon krijgt automatisch een e-mailnotificatie zodra er een taak is toegewezen aan hem.

Via het dashboard krijg je een overzichtelijke lijst van deze door jou of anderen toegevoegde taken. Je hoeft nu dus niet meer in de workflow hiernaar op zoek.

Herhalende taken voor PDCA

Periodieke evaluatie en bijsturing is een onmisbaar element van het IBP-beleid, als onderdeel van je PDCA-cyclus. Je kunt deze zelfgemaakte taken nu ook instellen als een herhalende taak. De taak komt dan vanzelf, na de gekozen intervalperiode, weer als openstaande taak naar voren. Wel zo gemakkelijk!

NIEUW: Documenten koppelen (bewijslast)

Screenshot: Documenten koppelen (bewijslast)

Uploaden of koppelen

Er komt (helaas) veel ‘papierwerk’ kijken bij het op orde brengen van je IBP-beleid. Veel actiepunten in de workflow vragen om (de status) van bepaalde beleidsdocumenten en procedures. Deze documenten sla je bijvoorbeeld centraal op in de YourSafetynet-bibliotheek.

Nu kun je direct vanuit de workflow documenten uploaden of koppelen. Dat scheelt zoekwerk op het moment dat je ze nodig hebt. Direct bij het actiepunt staat er nu een link naar de gerelateerde documenten. Een geüpload document komt ook gewoon nog in het archief in de Bibliotheek te staan. Vanuit het dashboard zijn de gekoppelde documenten ook weer terug te vinden bij ieder actiepunt.

NIEUW: Snapshots voor Workflow

Screenshot: Snapshots voor Workflow

Snapshotfunctie

In de workflow houd je normaal gesproken de huidige stand van zaken in je IBP-beleid bij. Soms zou je, bijvoorbeeld bij een jaarlijkse evaluatie, willen zien welke actiepunten/vragen veranderd zijn sinds vorig jaar. Die mogelijkheid is er nu, dankzij zogenaamde snapshots voor de workflow.

De snapshotfunctie maakt een soort ‘foto’ van al je antwoorden, inclusief eventuele toelichtingen, subtaken en gekoppelde documenten. Dit snapshot kun je op een later moment letterlijk naast de huidige stand van zaken zetten. Daarmee loop je heel eenvoudig, stap-voor-stap door de workflow en kun je zien wat er veranderd is sinds het moment van het snapshot. Je kunt de snapshotfunctie ook gebruiken als een soort back-up en daarmee eventueel gemaakte fouten herstellen.

Bekijk alle IBP-functies

UPDATE: De ‘meldknop’ voor publiek meldformulier incidenten

Incidentmelding verbeterd

Met het publieke meldformulier voor incidenten (onderdeel van YourSafetynet SIM) maak je op een laagdrempelige manier een (eerste) incidentmelding. Veel organisaties plaatsen een link naar dat formulier op bijvoorbeeld hun SharePoint-omgeving, zodat iedereen het formulier kan vinden.

Vaak kregen we de vraag hoe je dit formulier op je desktop of startscherm van je mobiel of tablet plaatst. Je vindt die uitleg per platform naar keuze (Apple, Android, Windows, etc.) voortaan bovenin het formulier via een uitklapmenu.

Het icoontje voor deze ‘meldknop’ is nu ook verbeterd; de rode vuurtoren zal goed opvallen tussen de rest van je apps. Met een simpele druk op deze knop verschijnt dan direct het meldformulier.

YourSafetynet bedient klanten BRIN voortaan rechtstreeks

IT-partner BRIN is onlangs een nieuwe koers gaan varen. Een van de veranderingen is dat zij niet langer YourSafetynet-serviceverlener zijn. Heb je YourSafetynet afgenomen via BRIN? Dan bedienen wij je voortaan rechtstreeks vanuit YourSafetynet. Je profiteert hierbij van direct contact met ons eigen specialistenteam. Ook stellen we jou bij noviteiten voortaan altijd direct op de hoogte. Alle rechten en plichten die je met BRIN hebt gemaakt, zijn door ons ongewijzigd overgenomen. Mocht je hierover nog vragen hebben dan kun je met ons contact opnemen.

Lees de publicatie van BRIN

Online demo

Wil jij via Teams een demonstratie van het digitale register van verwerkingen en/of het register van beveiligingsincidenten? Maak een afspraak en na ontvangst van jouw verzoek zullen we samen de afspraak inplannen.

Alle berichten
https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-HO-Brochure-v1-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/01/220920-YourSafetynet-IBP-MBO-Brochure-v2-Web.pdf https://www.yoursafetynet.com/wp-content/uploads/2023/05/230512-YourSafetynet-IBP-FO-Brochure-v1-Web.pdf

Ja! Ik wil meer weten over YourSafetynet IBP

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure met meer informatie over YourSafetynet IBP per e-mail.    Welke brochure wil je downloaden?


    Akkoord metPrivacyverklaring